NL | EN

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]In het decembernummer 2018 van het BOSK kon je lezen over de SENS-U KIDS van Novioscan. Dit draagbare mini-echoapparaat geeft aan kinderen van 6 – 12 jaar een signaal wanneer de blaas vol is. Dit betekent dat kinderen niet meer incontinent hoeven te zijn van urine. Er wordt namelijk een voelbaar signaaltje afgegeven als het tijd is om te plassen. Ook kan via een app een signaal worden ontvangen.

Kinderen die baat kunnen hebben bij gebruik van de SENS-U, bij bijvoorbeeld incontinentietraining, kunnen met een uitleenservice via de uroloog het apparaatje gebruiken. Naast het Wilhelmina kinderziekenhuis in Utrecht maken inmiddels 10 ziekenhuizen in Nederland gebruik van de SENS-U.

Bekijk volledige artikel BOSK over de SENS-U hier.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4286″ img_size=”large” alignment=”right” style=”vc_box_rounded” el_class=”content-single-img”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” el_class=”off-white-bg off-white-section”][vc_column css=”.vc_custom_1559833685855{padding-top: 50px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner el_id=”related-news”][vc_custom_heading text=”Meer nieuws” use_theme_fonts=”yes” el_class=”news”][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”10″ style=”pagination” items_per_page=”3″ gap=”35″ arrows_design=”vc_arrow-icon-arrow_01_left” arrows_position=”outside” arrows_color=”black” paging_design=”point_dots” paging_color=”orange” loop=”yes” item=”98″ initial_loading_animation=”none” grid_id=”vc_gid:1569500129940-70728e89-a3da-3″ taxonomies=”8″ paging_animation_in=”slideInLeft” paging_animation_out=”slideOutRight” el_class=”news”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]